Tururi Virtuale 360

Tel. 0727086510 | hello@see360.ro

Despre noi

 SEE360º - de 3 ani și peste 130 de tururi virtuale realizate

Hai să ne cunoaștem!

 SEE360º este un proiect inițiat de fotograful Călin Stan, fotograf profesionist cu o experiență de peste 15 ani în fotografie și filmare. Proiectul SEE360º a fost lansat în 2020 și în 3 ani a depășit 130 de tururi virtuale 360º realizate. 

Suntem specialiști în crearea de tururi virtuale, dar pentru că ne dorim ca la SEE360º să oferim clienților noștri un pachet complet de servicii la 360º, împreună cu echipa noastră de colaboratori îți putem oferi și servicii de marketing, strategie și promovare online, creare de site-uri web, copyrighting și altele. 

Așadar, oricât de mare și de complex ar fi proiectul tău, suntem aici pentru a-l scoate în evidență. Hai să ne cunoaștem!

Cere acum o oferta!

De ce să apelezi la serviciile SEE360º

8 motive pentru a alege tururile virtuale SEE360º

Iată primele și cele mai importante 8 motive pentru care să alegi serviciile noastre:

Folosim aparatură foto de ultimă generație și realizăm tururi virtuale de rezoluție mare. Fotografiile noastre 360º au peste 160 Megapixeli iar imaginile sunt înregistrate în format RAW.

Mai mult, fotografiile noastre pot fi editate/retușate, atât din punct de vedere al culorilor, contrastului etc dar pot fi și modificate prin editare avansată (adăugat/șters elemente din cadru, eliminări de imperfecțiuni ale spațiilor fotografiate, adăugare de elemente de grafică în imagini etc). 

Așadar, garantăm cea mai bună calitate a imaginilor posibilă.

Știm că nu îți place să aștepți. La SEE360º tururile virtuale sunt gata în maxim 5 zile lucrătoare. De cele mai multe ori, chiar mai repede.

Tururile virtuale realizate de noi sunt compatibile și pot fi vizualizate pe orice dispozitiv, de la computere și laptopuri la telefoane mobile și tablete. 

Tururile virtuale sunt realizate cu tehnologie modernă, nu au componente Flash și nu necesită nici un fel de plugin de descărcat. Orice dispozitiv care are un browser actual și acces la internet poate accesa tururile noastre virtuale. 

Așadar compatibilitatea cu orice dispozitiv este asigurată pe termen lung. 

Un alt avantaj al tururilor virtuale realizate de noi este acela că putem integra imagini înregistrate cu mai multe dispozitive, pentru a crea un tur virtual mai complex. Cel mai simplu exemplu: putem adăuga tururilor și imagini 360 înregistrate din aer (cu drona), pentru o perspectivă inedită asupra locației pe care o virtualizăm. Poți vedea două exemple aici și aici.

Tururile noastre virtuale sunt găzduite în cloud și pot fi preluate și afișate ușor, pe orice site sau platformă online, fie ea bazată pe WordPress, Joomla, Magento sau un framework dezvoltat custom, cu ajutorul unui cod de embed. 

În plus, asta înseamnă că nu trebuie să îți faci griji nici pentru spațiul ocupat de turul virtual pe serverul tău. Fiind preluat din cloud, pe serverul tău spațiul ocupat este zero. Mai mult, platforma din cloud optimizează livrarea turului virtual în funcție de dispozitiv, pentru viteze optime de încărcare pe orice conexiune și orice tip de laptop, telefon sau tabletă.

 

Practic, e la fel de simplu ca atunci când vrei să pui pe site-ul tău un clip de pe Youtube.

Pentru situațiile rare în care ai nevoie de un tur virtual care să funcționeze offline (pe dispozitive fără acces la internet), soluția noastră tehnică ne permite să îți livrăm turul virtual ca pachet software, care poate fi descărcat și rulat offline, dar cu mai puține funcționalități decât varianta găzduită online, în cloud. Vom analiza împreună cu tine cerințele tale și vom decide care este cea mai potrivită variantă pentru turul tău virtual: online sau offline.

Nu percepem costuri lunare / anuale pentru găzduirea tururilor virtuale în cloud. Așadar, nu ai nici un fel de costuri suplimentare de care să ți cont și pe care să le adaugi în buget

Avem o experiență foarte mare în realizarea de tururi virtuale, având în portofoliu peste 130 de tururi 360º realizate în mai bine de 3 ani. Am făcut tururi virtuale pentru companii din aproape toate domeniile, de la fabrici și șantiere până la magazine, hoteluri, pensiuni, restaurante și muzee sau prezentări de destinații turistice. Așadar, oricare ar fi proiectul tău, știm cum să îl abordăm și să îl punem în valoare cu un tur virtuale potrivit.

Experimentează tururile noastre virtuale

Experimentează chiar tu două dintre tururile virtuale pe care le-am realizat. Vrei să vezi mai multe? Descoperă aici portofoliul nostru.

Imaginează-ți...

Imaginează-ți o lume interactivă în care clienții pot viziona locația, serviciile sau produsele tale de oriunde și la orice oră. Fără deplasări, fără a ține cont de orele de program. Lumea de care vorbim este aici, prin tururile virtuale pe care le realizăm la SEE360º. Ajungi în 30 de secunde într-un muzeu sau într-un showroom. Ajungi în 30 de secunde la o vizionare a unui ansamblu imobiliar aflat la zeci kilometri distanță. Tu, dar mai ales clienții tăi. Oferă-le o experiență nouă, virtuală și interactivă. 

Cere acum o oferta!

SEE360º - servicii integrate pentru tine și afacerea ta

Servicii oferite

Pentru că știm cât de mult contează să ai o echipă pe care să te poți baza, la SEE360º suntem o echipă care cuprinde colaboratori specialiști din mai multe domenii de activitate: fotografie, marketing și comunicare, programare și altele. Așadar te putem ajuta cu mai multe servicii decât realizarea unui simplu tur virtual.

Cere acum o oferta!

Ce spun clienții?

Colaborarea cu SEE360.ro a venit într-un moment foarte potrivit pentru Muzeul Hărților. Echipa este bine pregătită, deschisa la sugestii și a livrat un produs de foarte bună calitate într-un timp record (câteva zile, mai puțin de o săptămână). Vom apela la ei cu încredere, de fiecare dată când am avea nevoie de servicii ce presupun fotografie de orice fel. Mulțumim pentru tot.
Cristina T.
Muzeul Hărților
Această perioadă dificilă a adus, alături de dificultățile legate de context, necesitatea redefinirii formatelor de expunere şi adaptării la noi situații. Astfel, SEE360, reprezentată de Călin Stan, a răspuns prompt şi în mod creativ dorinței noastre de a oferi vizibilitate expoziției curente, prin realizarea unui tur virtual - modalitatea cea mai potrivită de a substitui prezența fizică în galerie.
Ana N.
Elite Gallery
Îl recomand cu încredere pe Călin. Am colaborat de mai multe ori și de fiecare data serviciile și profesionalismul sau au fost peste așteptări. Turul virtual este realizat cu echipamente high tech și rezoluția și claritatea imaginii sunt de excepție!
Andrei M.

360° de clienți fericiți. Ca tine!

Ne mândrim cu un portofoliu de clienți din diferite domenii și un mare număr de branduri locale și internaționale cu care am lucrat până acum și le-am oferit servicii tururi virtuale și alte servicii foto video. Iată câteva.

De ce să apelezi la serviciile noastre?

Suntem o companie specializată în crearea de tururi virtuale interactive, care oferă o experiență de vizualizare unică și captivantă pentru clienții tăi. Tururile noastre virtuale sunt create utilizând tehnologii de ultimă generație și tehnici avansate de filmare și editare, care permit vizitatorilor să exploreze locația ta în detaliu și să se simtă ca și cum ar fi acolo, în persoană. Avem o experiență de peste 3 ani de zile în realizarea tururilor virtuale și de 15 ani în domeniul foto video și am realizat, până acum, peste 130 de tururi virtuale.

Aceste tururi virtuale pot fi integrate în site-ul tău, pot fi utilizate în campanii de publicitate sau pe rețelele social media, oferind o experiență interactivă și captivantă pentru clienții tăi.

Tururile virtuale pot fi utilizate pentru a promova orice tip de locație sau proprietate, de la hoteluri, pensiuni și vile, la magazine, mall-uri și muzee.

Ne adaptăm nevoilor și dorințelor fiecărui client în parte și suntem pregătiți să lucrăm și să îți oferim tot suportul pentru a crea o experiență unică și captivantă de vizionare la 360º pentru clienții tăi.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, contactează-ne acum. Suntem convinși că putem contribui la atragerea mai multor clienți și la creșterea vânzărilor tale, într-un mod interactiv și inedit!

Cere o ofertă:

Completează formularul și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă estimativă pentru turul virtual 360º de care ai nevoie.

(număr de camere/zone, suprafață sau orice detalii care ne-ar putea ajuta să evaluăm dimensiunea spațiului pentru a-ți trimite o ofertă)
Hai să discutăm despre viitorul nostru proiect SEE360º 

Contactează-ne acum

telefon:

0727 086 510

email: 

HELLO@SEE360.ro

Echipa noastră se află în București, dar ne deplasăm oriunde pentru proiecte.

Call Now Button