Tururi Virtuale 360

Tel. 0727086510 | hello@see360.ro

Despre noi

SEE360º este un proiect inițiat de fotograful Călin Stan, fotograf profesionist cu o experiență de peste 15 ani în fotografie și filmare. În plus pe lângă serviciile de creare tururi virtuale, SEE360º include și un set de servicii integrate, realizate împreună cu o echipă de profesioniști în domeniile lor, pentru a oferi clienților noștri un pachet complet la 360º: marketing, strategie și promovare online, creare de site-uri web, copyrighting și altele. 

 

O echipă cu imaginație și entuziasm

Hai să ne cunoaștem!

SEE360º are la bază o echipă formată din doi parteneri și mai mulți colaboratori.
Iată cine suntem noi:

Oricât de mare și de complex ar fi proiectul tău, suntem aici pentru a-l scoate în evidență. Hai să ne cunoaștem!

De ce să apelezi la serviciile SEE360º

7 motive pentru a alege tururile virtuale SEE360º

Iată primele și cele mai importante 7 motive pentru care să alegi serviciile noastre:

Folosim aparatură foto de ultimă generație și realizăm tururi virtuale de rezoluție mare. Fotografiile noastre 360º au peste 160 Megapixeli iar imaginile sunt înregistrate în format RAW.

Mai mult, fotografiile noastre pot fi editate/retușate, atât din punct de vedere al culorilor, contrastului etc dar pot fi și modificate prin editare avansată (adăugat/șters elemente din cadru, eliminări de imperfecțiuni ale spațiilor fotografiate, adăugare de elemente de grafică în imagini etc). 

Așadar, garantăm cea mai bună calitate a imaginilor posibilă.

Știm că nu îți place să aștepți. La SEE360º tururile virtuale sunt gata în maxim 5 zile lucrătoare. De cele mai multe ori, chiar mai repede.

Tururile virtuale realizate de noi sunt compatibile și pot fi vizualizate pe orice dispozitiv, de la computere și laptopuri la telefoane mobile și tablete. 

Tururile virtuale sunt realizate cu tehnologie modernă, nu au componente Flash și nu necesită nici un fel de plugin de descărcat. Orice dispozitiv care are un browser actual și acces la internet poate accesa tururile noastre virtuale. 

Așadar compatibilitatea cu orice dispozitiv este asigurată pe termen lung. 

Un alt avantaj al tururilor virtuale realizate de noi este acela că putem integra imagini înregistrate cu mai multe dispozitive, pentru a crea un tur virtual mai complex. Cel mai simplu exemplu: putem adăuga tururilor și imagini 360 înregistrate din aer (cu drona), pentru o perspectivă inedită asupra locației pe care o virtualizăm. Poți vedea două exemple aici și aici.

Tururile noastre virtuale sunt găzduite în cloud și pot fi preluate și afișate ușor, pe orice site sau platformă online, fie ea bazată pe WordPress, Joomla, Magento sau un framework dezvoltat custom, cu ajutorul unui cod de embed. 

În plus, asta înseamnă că nu trebuie să îți faci griji nici pentru spațiul ocupat de turul virtual pe serverul tău. Fiind preluat din cloud, pe serverul tău spațiul ocupat este zero. Mai mult, platforma din cloud optimizează livrarea turului virtual în funcție de dispozitiv, pentru viteze optime de încărcare pe orice conexiune și orice tip de laptop, telefon sau tabletă.

 

Practic, e la fel de simplu ca atunci când vrei să pui pe site-ul tău un clip de pe Youtube.

Pentru situațiile rare în care ai nevoie de un tur virtual care să funcționeze offline (pe dispozitive fără acces la internet), soluția noastră tehnică ne permite să îți livrăm turul virtual ca pachet software, care poate fi descărcat și rulat offline, dar cu mai puține funcționalități decât varianta găzduită online, în cloud. Vom analiza împreună cu tine cerințele tale și vom decide care este cea mai potrivită variantă pentru turul tău virtual: online sau offline.

Nu percepem costuri lunare / anuale pentru găzduirea tururilor virtuale în cloud. Așadar, nu ai nici un fel de costuri suplimentare de care să ți cont și pe care să le adaugi în buget

SEE360º - servicii integrate pentru tine și afacerea ta

Servicii oferite

Pentru că știm cât de mult contează să ai o echipă pe care să te poți baza, la SEE360º suntem o echipă care cuprinde specialiști din mai multe domenii de activitate: fotografie, marketing și comunicare, programare și altele. Așadar te putem ajuta cu mai multe servicii decât realizarea unui simplu tur virtual.

360° de clienți fericiți. Ca tine!

Ne mândrim cu un portofoliu de clienți din diferite domenii și un mare număr de branduri locale și internaționale cu care am lucrat până acum. Iată câteva.

portofoliu clienti 2022
Hai să discutăm despre viitorul nostru proiect SEE360º 

Contactează-ne acum

telefon:

0727 086 510

email: 

HELLO@SEE360.ro

Echipa noastră se află în București, dar ne deplasăm oriunde pentru proiecte.

Call Now Button