Fotografie de produs 360°

Tel. 0727086510 | hello@see360.ro

Fotografie de produs 360°

Fotografie de produs 360° și convențională

Într-o lume atât de competitivă îți dorești ca produsele tale să iasă în evidență și să aibă o imagine cât mai bună în fața clienților. Cum te poți asigura de acest lucru? Prezentând produsele într-un mod interactiv și modern. O experiență de vizualizare la 360º a produselor tale poate fi răspunsul. Produsele fotografiate astfel pot fi integrate pe site-ul propriu, indiferent de platforma de magazin virtual utilizată, pot fi incluse în prezentări, pot fi generate ca GIF-uri sau pot fi trimise clienților, prin e-mail. E foarte simplu! 

Pe lângă tururi virtuale, echipa SEE360º te poate ajuta cu realizarea de fotografii de produs 360º în studio sau în locația ta. Apropo: nu contează marimea. Putem face fotografii 360º chiar și pentru produse de mari dimensiuni. 

În plus, chiar dacă nouă ni se pare destul de evident, trebuie să menționăm: pe lângă fotografii 360º facem și fotografie de produs ”convențională”. Așadar, un fel de ”2-în-1”: trimiți produsul sau ne deplasăm o singură dată și beneficiezi de două servicii. Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată.

Portofoliu fotografie de produs 360°

Iată câteva exemple de fotografii de produs interactive făcute de echipa SEE360º

Hai să discutăm despre viitorul nostru proiect SEE360º 

Contactează-ne acum!

telefon:

0727 086 510

email: 

HELLO@SEE360.ro

Echipa noastră se află în București, dar ne deplasăm oriunde pentru proiecte.

Call Now Button